DISSABTE 5 DE MARÇ DE 2011

Per Carnaval tot si val

Dissabte 5 de març de 2011, els Gegants bombers de La Llacuna transformats en uns terrorífics dimonis a les ordres del senyor de l’infern (Ramonet el gegantó) amb tots els seus súbdits (La Colla de Geganters i Grallers de La Llacuna).

Per la edició del 2011 del Carnaval de La Llacuna, els Gegants bombers, per primera vegada, va lluir un nou aspecte completament diferent del que tothom estem acostumats a veure. Com per art de màgia van passar a ser uns bombers a transformar-se en dimonis. Tots els membres de la Colla hi van participar en il·lusió i treball. Moltes hores preparant aquest esdeveniment que va donar els seus fruit, la feina ben feta i haver passat una molt bons moments tots plegats. També, les tècniques en ball de la colla, van ensenyar, als demés membres, una tres coreografies diferents per escenificar-les durant la rua i a una coreografia específica per ballar-la dalt de l’escenari.

Van ser uns dies de treball molt intensos però molt gratificats. Moments així és quan es demostra que som una Colla Gran i una Gran Colla.

PER VEURE TOTES LES IMATGES CLIQUEU SOBRE LA FOTO